Bé kávé ismét

Höhh!

Nemrégiben jártam én a Klinikák Metróállomáson ahol ezt a nagyon értelmes matricát sikerült lefotografálnom. Erősen gondolkodtam mire akarhat figyelmeztetni, de nekem csak ez jutott eszembe hogy:

Kérjük tűzze tacskókutyáját az óriáshorogra!

Kutyahorog

Akinek van tippje meg bkv-s ismerőse aki tudja ezt kódolni az küldje el nekünk kommentbe plíz!

Mármint az értelmezést nem a bkv-s ismerőst:)

17 Comments

  • van értelmezésem, de nem vicces
    ha a mozgólépcső végére ér, akkor, emelje fel azt a szaros dögöt, ha van magánál, mert ha becsípi a mancsát a mozgólépcső, kurva sokan lesznek dühösek magára. Jogosan.

  • Többek között a kutya akinek ledarálja és csonkolja a lábát a lépcső és a vére ráfröcsög a mögötted álló kisiskolás csoportra, akiknek innentől cicológushoz kell járniuk a sokk miatt amit nem lehet egyről a kettőre kiszedni belőlük, lelkileg roggyantak lesznek és teljesen nihilista alkoholista gyermekeket fognak nemzeni és felnevelni. Vigyázni kell az apró dolgokkal, mert később visszaüthetnek:)

  • Ha lumbágójának tetszik lenni, és hímemű kedvencének igen méretes a szerszáma, legyen szíves maga _alá_ hajtani az esetleges balesetek elkerülése végett. Köszönjük.

    Tény, hogy az üzenet ingét valószínűleg kevesen tudják magukra venni…

  • Hat nekem elsore az jutott eszembe hogy azt mutatja a kep hogyan kell kutyalancot fuzni.:D

  • …vagy a mozgólépcső hirtelen megállása következtében történő eltaknyolásos pofáraesés _előtt_ mindenképp kapjuk elő a farzsebünkből a zsebcsincsillánkat és arra taknyoljunk rá, elkerülendő a fent említett vérzéses, kisgyerekes, pszichomókusos következményeket. (gyk. a csincsillát a mozgólépcső úgyis maga alá gyűri és egyből el is takarítja a szőrcsomókat, béldarabkákat)

  • :D igen! es akkor ezek szerint van ilyen hogy szebcsincsilla tenyeszto
    Es a metro alagutjaiban ezerszamra vannak a szabcsincsilla csontocskak

  • Szerintem ez kifejezetten ezoterikus utasoknak szól. Pl:
    “megkérjük kedves okkultista utasainkat, hogy háziállatuk szürreális átmérőjű vizeletsugarát görbítsék a hátuk mögé mentális energiáikkal”

    Esetleg még valami ilyesmi lehetne: “Achtung! Kóbor ebek síbotként alkalmazása radikális síléctorzulást okozhat”

  • es igy meg is lenne hogy mibol szerezhetne a bkv meg tobb penzt. Arulhatnanak csincsilla csontbol keszult berlet tartokat, pansipokat stb…

  • a pasim szerint ez egy robot kutya ami felhajtja a farkat es rahuzhatjatok a farkatokra a segget es ha zuhansz akkor nem verheted be a tokod felteve ha a golyoid is beleferhetnek a kutya seggebe ( hat ezt lanykent nem gondolhattam at) szoval ez egy farok vedo robot kutya by bkv Az allapotban amiben o most van nem tudja megitelni ezt megirhatom e (marmint a pasim)?! hat en itelek es nesztek jo hogy ezt igy kozolom veletek!

  • Most még röhögtök, de ha az állattemetőből egyszer kiszabadulnak a zsebcsincsillák…
    Remélem először az őket cukiságfaktornövelés/dívahullám meglovaglása végett vásárló picsákat és a gyúróskopasz barátaikat csonkolják meg bosszú gyanánt ^^

  • Ja lesz egy ilyen szokenos es izomagyus pasis thriller: A vércsincsillák támadása cimmel: Paris Hilton foszereplesevel…ot az elso 2 percben szetszedik a kis zsebcsincsillak

  • “Kérjük, ügyeljen rá, hogy szörfözés közben kecskéje feje mindig a vízszint felett legyen.”
    Hogy nézhettétek ezt egyáltalán kutyának? A vak is látja, hogy ez biza pásztorszexjátékszer. (Nemtom hogy kell elválastani…)

  • Közelítő megfejtés már volt, de fontos a megfogalmazás:
    “Kérem vigyázzon, a kutyája Maga alá vizel!”

  • “Felhívjuk tisztelt utasaink figyelmét, hogy a metró területére szánkót kizárólag őz-kormánykerékkel hozhatnak be!”
    ez megfelelőnek tűnik :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.