Fesztiválkodásosságosság!

This post was written by csm on July 17, 2010
Posted Under: AzÉletÍrta,Egyéb,fesztivál,Rajzolat

20090719(017)

Mostan egy kis visszaemlékezés következik azon apropóból, hogy nem veszek részt ezen a nyáron semmilyen fesztiválon, kiváltképpen Hegyalján nem, ami miatt most úgy érzem magam, mint akinek szilánkosra tört Korda György cédével borotválták a heréit.

Mit is szeretek én a fesztiválokban? Mik a kedves emlékeim? Ó az a sok boldog ember, a messze szálló csilingelő kacagásuk, a pajkos örömteli táncoló fiatalok, meg amikor valaki átesik a sátradon és esetleg be is jön hugyozni mert azt hiszi hogy hazaért.

De emlékszem arra is hogy tavaly Hegyalján Mukkával első este után (ezt nem félreérteni) elmentünk zöldséget és gyümölcsöt venni, mert hittünk abban hogy az majd helyreteszi a szervezetünket amit mi genyó módon szétpusztítunk. Kábé annyira volt esélyes próbálkozás mint Hirosimát bevetni fűmaggal 1945 augusztus 7-én. Vettünk is fejenként két répát. Az volt a mókás vicces az egészben hogy egyesek fél dinnyékkel a fejükön sátorponyvával betmennek öltözve rohangáltak ami nem volt különös. De hogy két ember megy a főutcán és répát rágcsálnak az kábé olyan jelenség volt mintha egy csapat bikinis törpeapáca vonult volna fel miközben disznósajttal csapkodják egymás fenekét. Ismét kaptok képet erről az esetről:

img-2607

img-2608

És biz arra is emlékszem hogy anno Fandi barátommal elhatároztuk hogy krétaarcú Gót lányokat fogunk boldoggá tenni, mert milyen nagy is a mi……szívünk nemdebár? De hát hozzájuk nem lehet csak úgy odamenni mert elrebbennek mint a fekete füst, Finn erdők megsárgult lombjai között.

Úgyhogy kitaláltam hogy kell Gótlányt fogni. Be kell bújni egy bokorba, cérnát kell kötni egy pengére, azt kitenni az útra és amikor arra jön egy gótlány, rákap mint gyöngytyúk a meleg takonyra és szép apró húzogatásokkal(ezt sem félreérteni) be lehet csábítani a bokorba. Jó hosszú mondat volt ez.

01

A másik kedvenc jelenségem az amikor hajnalban támolyogsz a tömegben és jön veled szemben egy kábé 18 éves, gané részeg tündefizikájú lányka EGYEDÜL és próbálja megtalálni a hordáját. Akkor érzem meg azt hogy milyen lehet törött lábú őzikének lenni pár ezer kiéhezett farkas között.

02

Aztán emlékezem még arra is amikor egyik alkalommal ültünk jó harcostársaimmal pármillió fokban a sörsátraknál amikor is a nagy óriás téren ami a színpadok között feszül, átcsúszott egy igazán dagadt gót lányka. Fekete hosszú uszályos szoknyában, fehére meszelt arccal, fekete könyékig érő kesztyűben és 10 méterről hallottuk hogy szuszog. Úgyhogy mivel úriemberek vagyunk koccintottunk az egészségére a csillogóan gyöngyödző hiiiiiiiiiiiideg sörünkel amit látott is vala.

03

Meg amikor sáskáztunk utolsó nap és minden maradékot megettünk az asztalokról, sőt egyszer kinéztük egy csávónak az arcából a kaját:D Szerintem annyira senkiháziak lehettünk a srác szemében hogy egy főtt tojással is agyon tudott volna verni minket.

Na befejeztem a nosztalgiázást, érezze mindenki jól magát bárhol is van főleg ha fesztiválon és vigyázat!: olyannal nem lefeküdni, aki sokáig volt napon! Akit pedig untatott ez a post, az gondoljon arra hogy addig sem szólt a fülében Czirok László: Szöszi szöszi lányka című dala.

Hozzáfűzés

#1 
HRita on July 18th, 2010 @ 8:40

Ez egy hatalmas jó poszt! Volt mindaddig, míg meg nem néztem a linket. Seprű úr fogazata felettébb nagy hasonlóságot mutat Predátoréval, csak Predátor orgánuma kellemesebb; a kislánynak meg olyan hangja van, mint a gumicsirkének, miközben kalapáccsal verik. Ha egyszer öngyilkosságot fogok megkísérelni (nem fogok), ezt a melódiát fogom meghallgatni újra és újra és újra. Valamint ezúton üzenem Kiszel Tüncinek, hogy a donatellás naptárral történő érfelvágás sajnos a második helyre szorult a hatékony öngyilkossági módszereim listáján. Hiába na, versenyhelyzet van.

#2 
csm on July 18th, 2010 @ 11:54

:D
Érdekes hogy az úriember neve alapján és fogazattal is hajaz a czirok seprűre.
Ugyanakkor bevallom hogy ettől a kislánytól erősen félnék ha összefutnék vele. Szerintem a kiskocsiban ott lapul a belezője.

#3 
lukit on July 19th, 2010 @ 8:31

Még mindig elnök. :)
Az óriásghót kislányt nem akartátok megfogni? Pedig milyen illatos lehetett már abban a kacér fekete szerkóban pár napos fesztiválozás után.

#4 
Mese on July 19th, 2010 @ 10:52

Az oriasghot lanyka lehet azert tette mindezt hogy a kello illatanyagokkal teremtsen le ferfi embereket!
A hangokrol amiket meg kiadott…hat lehet o volt szemelyesen Darth Vader Nagyur oriaghot leany ruhaban…:D

#5 
csm on July 19th, 2010 @ 10:58

Védernek tuti van belső hűtő keringető rendszere ázzek:D
Tekknikás a csávó.

#6 
Mese on July 19th, 2010 @ 11:29

Jovan na!

De azert erted magyar fesztivalok!…..Lehet hogy kiloptak belole, marmint a belso huto berendezest!:DDD az enyim legyen ma az utolso szo!:D

#7 
kanal on July 19th, 2010 @ 15:51

Csocsi

Jóféle poszt volt egy ehhez hasonló ezelött amiben azt taglaltad hogy milyen fajta emberek jarnak feszter :D.
Az nekem egy kicsivel jobban teccet egy egész nyarat töltöttünk azzal hogy mentunk az utcan és kasztba szedtük az embereket XDDD

És igen 20 éves vagyok XDD

#8 
csm on July 19th, 2010 @ 17:07

Az sosem baj én is lennék szívesen 20 éves:D
Cseréljünk! Tudok adni heveny derékfájást, és másnaposságot három napig kialvást cserébe:D
Mondjuk az egyedül támolygó lánykát anno be akartam tenni abba a post-ba, de elfelejtettem:)

#9 
lukit on July 20th, 2010 @ 8:39

A sötét nagyúr … hehehe:DDD Ment a szadomazo travipartira.

#10 
Mese on July 20th, 2010 @ 8:48

Na igen ha tenyleg o volt. Ment a Halal Csillag satorba sotet oldal partyra ahol Dj Sith csinalta a zenet:D
Bar ez a belso huto keringeto rendszer elbizonytalanitott!:D

Add a Comment

required, use real name
required, will not be published
optional, your blog address

*

Previose Post: