Sorozatos

Készítettek már sorozatot antiszoc orvosról, antiszoc ügyvédről, antiszoc hazugságvizsgálóról, köcsög tűzoltóról, köcsög rendőrről, halottlátóról, halott látóról, helyszínelőkről, furcsa párról, sorozatgyilkosról, vicces családról, drámai családról, csillaghajóról, drámai családról csillaghajón, elveszettekről, börtönbőlkiszökőkről, a felsorolás után fakadt ki belőlem a kocsmában:
“mi lesz a következő, könyvtárosokról fognak sorozatot forgatni? még jó, hogy az nem jutott eszükbe, miről szólna: elkeveredett katalóguscédulákról?”
hát íme:

kocsmában sikerült valami hasonlót elmondani:

“Készítettek már sorozatot antiszoc orvosról, antiszoc ügyvédről, antiszoc hazugságvizsgálóról, köcsög tűzoltóról, köcsög rendőrről, halottlátóról, halott látóról, helyszínelőkről, furcsa párról, sorozatgyilkosról, vicces családról, drámai családról, barátokról, csillaghajóról, drámai családról csillaghajón, elveszettekről, börtönbőlkiszökőkről, komolyan mi lesz a következő? könyvtárosok?”

hát íme:

The_Librarians_Title_Card

6 Comments

  • Én megcsinálom a sorozatot a zombi bölcsészekről! Még sminkes sem kell!
    Utána jön a klónozott portások 1-7-ig

  • volna még pár izgalmas ötletem
    péel
    Az adatrögzítők – a napi 2000 rekord felvitele alatt történő hallatlanul izgalmas dolgokról szólna, including véres királydráma részletei a sarokban székelő liliputi pókkirályság történelméből
    A szalag mellett – pirosat piroshoz-kéket kékhez munkások/munkásnők mindennapjai a gyárba’
    Gyepnyűvők – nevével ellentétben nem egy csoport koszos piti mariska-díler ügyes-bajos dolgai, hanem a kisszaksziszói focipálya gyepmesterének gyötrelmei amelyeket a folyton elbaszódó fűdaráló-befecskendező (vagy miafasz) okoz.
    Egyéb tipp, még valaki?

  • Vannak azok a bácsik/nénik akik pl tövig turkálnak a bikák, elefántok, tevék seggében/elsődleges nemi jellegében (mikor hogy). Többé nem gondolnál ugyanúgy a “nyakig bennevagyunk Béla” kifejezésre, vagy a “megbikázzuk ezt most Feri”.
    //Állatorvos X – történetek a belvilágról

    Hogy valami tényleg hasznosat is mondjak, pl. mér nincs sorozat Pálról és Józsiról a pálinkafőzőben? “B*szki nehogy belerakd mán azt a szottyadt szilvát gecó! Jegyezd meg, ez már nem az a buli, mink a minőségre megyünk rá mostantól”. Vagy lehetne, hogy mindig történik valami izgi a faluvégi lepukkant főzőbeh. Agatakrisztis gyilkosság, bestiális kegyetlenséggel elkövetve. CIA ügynökök, médiacápák, spear phising, playboyfotózás… ilyenek.
    //Pálinkafőzőksz – az elveszett párlat nyomában

  • Szoval akkor olyan film otletek kellenek hogy mondjuk : “Az Urulogia Urai vagy mondjuk a Szippantos kocsi este a pocegodorrel (bar velemenyem szerint ez a cim igy egy mese cimenek felele meg legjobban).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.