Régi szép idők amikor még többet ittunk ehe!

Eheehee!

Anno Mukkával elindultunk a főiskolába órára és átugrottunk előtte egy kisfröccsre a Zellervár kocsmába. Ebből az lett hogy délelőtt 10-től este hatig ittunk folyamatosan és ott született péel ez a kis háromnégyzetes is:

verseloSzóval ilyen buzgón szíttuk magunkba a todományt amiben sokat segített az említett objektum is. Ezennel mindenkinek ajánlva van aki arra jár tehát kötelező:

Zelervár guglimepsz lokácijó itten látható-e!

Akinek kedve van, buzdíthat minket arra hogy ismét igyunk egy teljes napig Mukka úrral hogy agyunk fertelmeit ismét papírra véshessük tömeges mennyiségben:)

5 Comments

  • aha, ez megvan
    itt itattál először velem paprikapáleszt. Többre nem emlékszem.

  • Ennek a kis jelenetnek egyébként az volt az alapja amit imádtunk a főiskolás lányokban, miszerint: ők jaj de érzékenyek voltak, meg verseket írtak a fősulis újságba a hulló őszi levelekről, meg filmklubba jártak, és minden férfi gonosz volt, de azért szerettek lefeküdni velük hogy érezhessék őket mennyire átbasszák a gonosz férfiak és erről lehet verset írni nehogy már rá kelljen jönniük hogy kurvára képtelenek belemenni egy egészséges kapcsolatba mert be vannak fosva hogy kiderül az hogy a Tarkovszkij filmek látása nem védik meg őket az alapvető önbizalomhiányuktól ami nem lexikális tudáson múlik.
    Röviden:D

  • CsM, ebből a kommentedből posztot fogok írni. Odabasz! És igyál többet, mert mostanában túl okosakat írsz :D

  • Akkor menjünk el inni bakker!!!!
    Az egymondatos ember típus jellemzés pedig hagyományá lesz téve:D

  • buzd!!

    amúgy gyönyörű megfejtés. (és a képtelenek még hagyján, hanem beismerni, hogy igenis bennük is van hiba, és nem feltétlenül a kevesebb része)

    ui. a “csak átugrunk betolni egy fröccst előadás előtt” is szép emlékeket idéz.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.