Pozort vegyenek hogy az alkotók egyenek:D!

zombik

Kedves Olvasó sereglet!

Mostan imigyen szólok hozzátok ehe:
Ha esetleg valakinek megferdült volna a fejében az a gondolatsor hogy alkalmanként vagy folyamatosan, támogatná munkásságomat/unkat anyagilag, annak szeretnénk lehetőséget biztosítani az alant megadott számlaszámmal, és nagyon megköszönném a dolgot azzal, hogy lehetőségem lenne gyakrabban, gördülékenyebben hülyeségeket rajzolni. Péel mindazokat amiket már megterveztem jól befejezni,és újakat kiötölni.

Nem arról vala szó hogy innentől fizetős lesz a Pozor vagy ilyesmi deeehogyis háááá fffúúúj! Csak hogy ha valaki éppen úgy érzi hogy szeretne támogatni az oldalt (ez persze szabad döntése mindenkinek) akkor aztat nagyon megköszönném/nénk. Még tán megtanulnák hejesen írni is:)

Ehhez most ideírok egy számlaszámot, ide lehet önteni a zsébácsit Ifaplatóról:D

10103836-89108600-01000001

Most pedig szeretném ha meghallgatnátok XIII-dik Dodóriusz császárt a Dodókacsák uralkodóját aki messziről küldött üzenetében ecseteli nektek miféle előnyökkel jár az ha támogatjátok a Pozort:

XIII Dodóriusz üzenete

Trenszlét:

“Kedves rabsz…Földlakók, kiemelten Pozor olvasók!

Régóta van szerencsém ismerni Cs.M.-et. Találkozásunk apropója mérföldköve civilizációnknak amikor is egy csepel tipusú kerékpárral mentett meg a gonosz Krogauhok arénájából ahol válogatott bestiákkal akartak kivégeztetni (Verebes István klónjaival, és egy sereg francia pantominessel). Csak az ő segítségével tudtam visszaszerezni hatalmamat trónfosztó ecsémtől, azután pedig segített hogy elkezdhessem kiépíteni hadiflottánkat amivel végre elfoglalhatjuk elragadó planétátokat.
Aki most meglepődött ezen bejelentésen, az nem olvassa rendesen a Pozort, vagy még nem jutott el legokocka agyáig a tény, hogy biza mi fogjuk uralni a földet nincs túl sok értelme ellenállni!

Van azonban Cs.M.-mel egy egyezségünk, miszerint aki támogatja a Pozort az nem lesz rabszolgánk erre igéretett tettem neki! Aki pedig a legtöbb támogatást adja az vezetheti seregemet a Bölcészek bolygója ellen.
Mit kívánhatnátok még szánalmas létetekben?”

Nohát ugye hát ezvanhát érdemes megfogadni a császárovics tanácsát mert közeleeedneeeeeeeeek, közeleleeednekeeeekek………
(De tényleg köszönöm előre is:)

Update: Nyilván nem milliókra gondoltam, mielőtt valaki megrettenne, a legkisebb hozzájárulás is jólesik és sokat segít. Sok kicsi sokra megy alapon:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.