5 éves a Pozor! Tapsoljatok szolg….kedves közönségek!

 

Íme hát már öt éve mérgezzük a populáció elméjét, és biza nem nagyon akarjuk abbahagyni! Konkrétan öt év és két napos, mert megint megcsúsztunk a köszöntővel szokás szerint:)

Ennek örömére egy kis előzetest adunk a kiba lassan, de elkészülő projektjeinkből:

Robothobó és törpepüspök kalandjai folytatódnak, már csak a hibajavítások vannak hátra:

Két új Pozor Bigband szong is készülőben van, íme részletek:

Áramszünet van a diszkóban:

aramszunet

Miért mindig akkor hívsz, amikor épp szarok?:

szarok

Gondolom feltűnt, hogy a szöveg érthetetlen, de majd ha eljön az ideje, azt fogjátok kívánni, hogy bárcsak így maradt volna a dolog. Áháháháháháháááááá!

És hegesztődik egy kisebb web alapú kalandjáték is, ami Jancsi és Juliska történetét dolgozza fel, sajátosan pozoros formában:

Nassszóval láthassátok, hogy vannak terveink, és emellett sok sok olyan, amit most nem lebegtettem meg előttetek, mert nem akartam a poénokat ellőni. Ugyanakkor eme nagyobb volumenű fárasztások között jönnek majd a szó és egyéb kép poénok, úgyhogy ne menjetek messzire! Nemsokára a jó öreg savazást is felélénkítjük hogy táguljon az ismeretségi horizontulásunk erőst!

Köszönjük hogy velük tartottatok eme utóbbi döcögős egy évben is, maradjatok velünk, a nagynyomású gazdasági szitu ellenére is töretlenül fogunk alkotni, mert fájdalmatok szívünk benzinje!

 

2 Comments

  • Crappy börszdéj tú jú! :)
    Ez az új Online RPG nagyon érdekel! Jajj, remélem lesz benne 3D!

  • Háhhh a 3d megdobja az elkészülés hosszát, de lehet hogy Lucasosan csinálok egy szpesöl edisönt, ha meg lesz az eredeti:D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.