RatyiTabi

tubik.jpg

Index: “A lengyelek vizsgálják, melegek-e Teletubbie-k”

Nos, az hogy melegek-e, valójában szerintem mellékes. Vajon az miért nem érdekelte őket, hogy annyira idegesítően ostoba az egész, hogy a megtekintéséhez:
a., az kell, hogy ne tudj még járni, beszélni, tiltakozni, TV-t átkapcsolni
b., narkomán hippinek kell lenned

A szimpla gyermeklengyel porontyok (és katolikus hippik) ellen elkövetett szándékos butítás vétke talán azért nem volt elegendő ok, mert az ott sem érdekel senkit.

thetwowhostolethemoon.jpg Ellenben az igen, hogy a lengyel államfő – aki az édesanyjával és a macskájával lakik – valamint ikertestvére a miniszterelnök mindketten homofóbok, nem is beszélve az oktatásügyi miniszterről, aki gyakorta tart nyilvános gyűlöletbeszédeket iskolai megnyitókon, vagy csak úgy egyébként.

“Homosexuals who are involved in homosexual propaganda should not be teachers”
mondá Jarosław Kaczyński, a miniszterelnök, és valóban, melegnek lenni úgyis szinte egyet jelent azzal, hogy te is vállalkozol mocskos idegenérzelmű céljaik terjesztésére.
Onnantól kezdve bizonyos, hogy a borogyinói csata helyett az előző esti seggbekukiról szól majd a lecke. Ez általános, hiszen nem is tanár az, aki nem kalandozik el néha a témáról a barátnője gerincre vágására a legapróbb részletekig.

Érthető is az elkeseredés, hiszen már nem lehet csak simán figyelmen kívül hagyni őket, köztük járnak. Szerencsére karhatalmi eszközökkel minden helyzetet a megfelelő módon lehet kezelni.

Egy szép példája a haladásnak, hogy például a teljesen meghiúsult lengyel meleg büszkeség napján, amikor éppen péppé verték őket, egyikük egy rendőrhöz ment segítséget kérni, aki helyben őrizetbe is vette (remélem azt is megköszönte, hogy nem neki kellett véresre vernie az arcát, hanem “megverette” magát, így nem kell hozzá sem érnie).

Szerencsére a hülyeség kontra gyűlölet mix más területeken is működik, például amikor nácifelvonulás volt Krakkóban, ami kedvelt magyarlengyel szokás, akkor egy anarchista srác egy macskát dobott a nácik közé.
Hatalmas vihart kavart az eset, és nyomozás indult a dobáló kiléte, valamint annak kapcsán, hogy a macska a dobás is halott volt-e, vagy csak a utána lehelte-e ki?

A szép az egészben, hogy ameddig az egyoldalú gyűlöletkeltés működik, addig nyugodtan a szőnyeg alá lehet söpörni minden más problémát.
Minden más esetben pedig úgyis akad –  ha más nem – egy macska.

11 Comments

  • máskor ne legyen ilyen hosszú post vagy csinaljatok meg képregényben mert manapság a “faszom fogja elolvasni” a divat

  • Mink meg nem kovetjuk a divatot, ha vki nem olvassa, hat nem.
    Legfeljebb megyunk sarokba terdepelni torott videokartyakra.

  • divatköcsög országimázsközpontos számlatömbös kockamajom

  • mellesleg most magyarazzam, hogy akkor adtam el az onbecsulesem maradvanyait less than 30 ezustert, amikor wordpress-t raktam fel?

  • Csupi!
    Mink kérem trendik vagyunk!
    Ha találozunk megérinthetsz minket:-)
    Pofozni nem ér:-)

  • Hi all
    Jobb is ha nem kérsz Csupitól pofont akkor lett mint állat :D
    én is sírva bújtam a sarokba mikor meg láttam hétvégén :D
    kapsz tőle olyan maflást többet neme postolsz ide :D

    üdv
    SaBa

  • Véletlen tévedtem ide, a baloldali régiségeknek köszönhetően. /még nem értem ide a postok módszeres átlapozgatása alatt/
    Hát nézzük szépen vázlatosan:
    1) Mindenki kakikálja lefele, hogy a gyerekek akik ezt nézik tiszta zokniagyúak lesznek. Ez a média feladata, amíg a sok hülye megnézi sajna nem lehet sokat tenni ellene, hacsak nem végezzük ki a médiavezetőket – felvéve a “Tennivalók” listára…
    2) Legalább lengyel sorstársaink észrevették, hogy nemcsak krónikus kétoldalú zokniagyúságot, de annak a különösen veszélyes homofil törzsét tartalmazza ez a vacak. Ez ellen pedig már tesznek is egy keveset, a semminél jobb.
    3) Tudtam, hogy Micimackóval valami baj van!
    4) Gyűlölet ide vagy oda, de nekem csak jó ha mindenki gyűlölködik, elterelik rólam – és a világhatalmi céljaimról – a gyanút. :D
    5) A meleg-ellenes gyűlöletbeszéd több, mint a semmi. Még ha csak országimázs-védelem is, de jobb, mint hogy itthon még felvonulhatnak is meg minden.
    6) Ha jobban belegondolunk a nácik, a melegek és az IQ-tolvaj média egyformán Természetellenes, tehát mindet kezelnie kell diktátornak aki helyrehozza az összemberiségi IQ-mutatókat és példákat statuál mindenfele.

    Mai mottóm: “Anarchista vagyok, de a hatalmat én is magamnak akarom.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.